1, 01.12.2020 17:07

Uresniči željo

Napisal
Oceni ta prispevek
(1 glas)
Uresniči željo Uresniči željo Uresiči željo

Letošnje leto je postavilo vse na glavo in nas prisililo, da pogledamo življenje tudi iz druge perspektive. Prav zaradi tega razloga, smo se odločili, da zaključimo leto 2020 nekoliko drugače, in sicer z dobrodelnostjo.

December je najlepši mesec v letu, čas praznovanj in obdarovanj, izpolnjevanja želja, majhnih in velikih pričakovanj, toplih objemov in smeha, ki v vsej svoji veličini združuje ljudi. To so prav ti razlogi, ki so nas spravili v pogon in smo z največjim veseljem priskočili na pomoč pri izpolnjevanju želja, prostovoljcem Uresniči željo, ki rišejo nasmehe na obraz uporabnicam in uporabnikom socialnovarstvenih ustanov. Želimo, da s to skromno gesto pričaramo vsaj delček decemberskega duha nekomu, ki česa takšnega ni pogosto deležen. Zato vabimo vas, da se na njihovi spletni strani ustavite tudi sami, malo pobrskate in mogoče celo nekomu uresničite željo.

Več o Uresniči željo si lahko pogledate na njihovi spletni strani www.uresnicizeljo.si in jim sledite na Instagram profili @uresnicizeljo ali Facebooku Pobuda Uresniči željo

Lep praznični pozdrav, Generals

Prebrano 1161 krat
Več iz te kategorije: « Premišljeno stkana pajčevina

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Copyright © 2019 Maribor Generals. All Rights Reserved. Designed By Sa&T©