0, 09.12.2019 18:22

Konec sezone začeli z novim poglavjem

Napisal
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Leto je naokoli in s tem se tudi zaključi sezona 2019.

Kljub vsem padcem in vzponov se lahko ozremo nazaj in vidimo uspeh in rast igralcev kot tudi kluba. V nedeljo smo se Generali zbrali na zaključku leta 2019, kjer smo podelili nagrade, se poslovili, predstavili novo poglavje, se dobro najedli, nazdravili in družili.

Predstavitev naše sezone se je začela z nekoliko grenkim priokusom, saj smo se poslovili od sedanjega trenerja Brada Jenkinsa, ki z družino odhaja v Ameriko. Skupaj smo si ogledali nekaj fotografij njegove trenerske vloge ob spremljavi čudovitih besed, nekdanjega QBja Fišerja, ob katerih se nam je zarosilo oko. Sledila je podelitev nagrad. Najprej smo podelili zahvalo Generals Juniorju, Jakobu Fidlerju, za udeleženost na treningih in tekmah kljub oddaljenosti, nato pa je sledila še zahvala za prizadevno pomoč klubu v letu 2019, ki jo je prejel Boštjan Farasin. Po predanih zahvalah smo podelili naslednje nagrade, Rookie of the year: Karsten Opraus, Most improved player of the year: Luka Lah, Defensive player of the year: Luka Pršina, Offensive player of the year: Robert Fišer, D-line player of the year: Luka Pršina, O-line player of the year: Aljaž Strašnik,Team MVP: Lazar Stojanov in Miha Širca award, podeli se igralcu za izkazano trdo delo na igrišču in izven, ki jo je prejel rookie of the year Karsten Opraus. 

S podelitvijo nagrad se je za nas začelo novo poglavje. Z izjemno čustvenim uvodom smo otvorili Hall of Fame. Prva oseba, ki smo jo predstavili v Hall of Fame, je oseba, ki si to iz med vseh najbolj zasluži in smo resnično počaščeni, da bo krasila naš klub za vedno. Domen Karničnik je oseba, brez katere si ne predstavljamo tekmovanja in smo počaščeni, da smo si lahko delili igrišče, hkrati pa tako na kot izven, pušča ogromen pečat. Osebe, ki so bile, v času njegovega igranja, z njim najbolj v stiku, so zapisale nekaj res srčnih besed, ki si jih lahko preberete tukaj

Lep praznični pozdrav, Generals

Prebrano 2443 krat Nazadnje urejano na 1, 01.12.2020 17:07

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Copyright © 2019 Maribor Generals. All Rights Reserved. Designed By Sa&T©