0, 15.10.2019 10:39

Vstopnica v finale

Napisal
Oceni ta prispevek
(0 glasov)
Vstopnica v finale Sabrina Oprešnik

V soboto, 12. oktobra, je prišlo ob 13. uri še do zadnje tekme pred finalom. 

Po enotedenskem premoru, smo se Generali odpravili na pot proti glavi mat' kurje, natančneje na zelenico Športnega parka v Bakovcih. 

Ob prihodu nas je pričakala gosta megla, ki pa se je do našega vstopa na igrišče razkadila in tako je bil dan popoln za zadnjo tekmo pred finalom. Z metom kovanca smo s kick off-om začeli Generali in po 4 neuspešnih akcijah vragov je žoga pristala v naših rokah, ki pa smo jo dobro izkoristili in dosegli prvi touchdown na tej tekmi. 

Tekma je bila za obe ekipi zelo napeta, saj so se na obeh straneh vrstile manjše napake in pa izjemno dobre akcije, ki so gledalce pripravile do glasnega navijanja, kateremu smo se pridružili tudi igralci iz side line-a. Do tretje četrtine smo Generali vodili z visokim rezultatom 20 proti 0, po odličnih akcijah, ki jih je izkoristil Lazar Stojanov, saj je švigal mimo končne cone kot kometi. Kmalu pa so se tudi svojega drugega touchdowna, v slovenski ligi ameriškega nogometa, razveselili nasprotniki in tako povišali svoj rezultat na 7 : 20. V zadnji četrtini smo tako alpskim vragom zadali še zadnje točke in tako svoj rezultat dvignili na 27. Alp Devils  se kljub visoki razliki niso predali, saj so se uspešno, v zadnjih sekundah igre, izmuznili obrambi in dosegli touchdown za končni rezultat 14 proti 27. Zmaga je tako za nas vstopnica, ki nas je popeljala v finale, ki ga bomo igrali z Domžale Tigers, kdaj točno pa vam še sporočimo.  

Pozdrav z bojišča, Generals

Prebrano 1350 krat Nazadnje urejano na 0, 25.11.2019 15:56

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Copyright © 2019 Maribor Generals. All Rights Reserved. Designed By Sa&T©