0, 29.08.2019 07:57

Se bo družina povečala?

Napisal
Oceni ta prispevek
(6 glasov)

V soboto, 24. avgusta 2019, smo v Športnem parku Tabor imeli odprt trening.

V polni bojni opremi smo se vsi zbrani napotili proti igrišču kot Stekli psi z začetne scene filma.

Zaradi upokojitve našega dolgoletnega kapetana ekipe, je odlično prevzel vlogo Karsten Opraus, ki mu očitno poveljevanje ni tuje. S predstavitvijo samega kluba in hitro seznanitvijo poteka odprtega treninga smo fantje, z razliko dolgih scen, po katerih je znan režiser Tarantino, hitro stopili v akcijo.

Najprej smo se dobro ogreli, potem pa smo se razdelili v tri skupine, ki smo jih postavili pred različne izzive, kot so sprint na 100 m, met žoge, t. i. tackle in obramba. Fantje so se pod različnimi pritiski izjemno dobro znašli, kar smo zabeležili tudi z nekaj fotografijami, ki pa še bodo objavljene v naši galeriji. Vsekakor si upamo trditi, da je bil odprt trening uspešno izveden in da smo navdušili tudi nove fante, da se nam bodo v prihodnje še kdaj pridružili. Ko pa smo že pri pridružitvi, so se nam pridružili pri urjenju novih nadobudnežev tudi nekdanji igralci, in kot je bilo videti, jim še vedno po žilah teče generalska kri.

Kot se tudi spodobi, se jim zahvaljujemo za njihov čas in predajo znanja, prav tako pa se moramo tudi zahvaliti Generals juniorju, ki je pokazal pravi ekipni duh.

 

Pozdrav z bojišča, Generals

Prebrano 1427 krat Nazadnje urejano na 0, 18.09.2019 09:15

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Copyright © 2019 Maribor Generals. All Rights Reserved. Designed By Sa&T©