0, 13.08.2019 09:24

Kako postati General

Napisal
Oceni ta prispevek
(2 glasov)

BE DIFFERENT, BE A GENERAL

Se tako kot mi navdušuješ nad pristnim ameriškim športom, kot je ameriški nogomet? Če je odgovor pritrdilen, smo pravi naslov zate!

Počasi se pripravljamo na novo sezono, ki kar sama kliče po novi generaciji Generalov. Prav s tem namenom želimo prav tebe in te vabimo v svoje vrste!

V soboto, 24. avgusta 2019, ob 17. uri, za Ledno dvorano v Športnem parku Tabor pripravljamo za vse, ki se nam želite pridružiti, odprt trening.

Trening bo namenjen spoznavanju samega športa ter njegovih veščin, postavili te bomo pred izzive, kot sta lovljenje in podajanje žoge, blokiranje in podiranje igralcev s tem pa boš videl, da te nauči tudi odgovornosti, nesebičnosti in borbenosti. Je šola za življenje in čas je, da postaneš del družine z imenom Maribor Generals! Vse, kar potrebuješ, je športna oprema, obutev in brisačo, za drugo pa bomo poskrbeli mi. 


Če imaš še kakšno vprašanje, smo ti na voljo na Maribor Generals Facebook strani ali preko Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Se vidimo na bojišču! 

Generals

Prebrano 1314 krat Nazadnje urejano na 0, 29.08.2019 07:57

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Copyright © 2019 Maribor Generals. All Rights Reserved. Designed By Sa&T©