0, 03.07.2019 09:14

Zadetek za slovo

Napisal
Oceni ta prispevek
(3 glasov)

V nedeljo, 23. junija 2019, se je odvila še zadnje tekma v rednem delu AFL, divizije II. Pomerili sta se dve slovenski ekipi, Maribor Generals in Domžale Tigers. Začetek je bil ob 16. uri na nogometnem igrišču za Ledno dvorano v Mariboru. 

Kljub temu da je bilo slabo vreme, kot bi vedelo, se je poboljšalo za čas tekme. Obiskanost dogodka, zaradi slabega vremena, je bila proti pričakovanjem, tako da je spremljala dogajanje kar lepa množica podpornikov na obeh straneh.

Tekma se je za nas Generale odvijala s kar nekaj napakami, ki so jih gostje dobro izkoristili. Da pa le nismo ostali brez zadetka na zadnji tekmi v sezoni 2019, je do končne cone stekel naš dolgoletni podajalec Robi Fišer, ki se je s tem zadetkom tudi poslovil od tekmovanja in treniranja ter svojo štafeto predal mlajšemu kolegu Karstenu Oprausu. Srečanje med Maribor Generals in Domžale Tigers, se je zaključilo z zmago za gostujočo ekipo 53 : 7.

Za srečelov, ki ga prirejamo vsako leto na zadnji tekmi, se nam je, s pomočjo ogromno donatorjev, nabralo kar nekaj izjemnih dobitkov. Nagrade, ki so nam jih bili pripravljeni podarili, so obiskovalci, vsaj po našem mnenju, bili res veseli in lahko z veliko hvaležnostjo rečemo, da je bil srečelov uspešno izpeljan.

Zahvala gre vsem našim sponzorjem in donatorjem: Enjoyment Pohorje, Jure Viltužnik, Picky Walk, Prativa s.p., Dormeo, Vrtnarija Kverh, Niagara, Lišpalnica, Impol, Picerija Paradajz, Unifit, Šivalnica, Europark, Brivnica Olaf, Stilist: Andreja Heričko s.p., Fruštek, Hervis, Slovenian Heritage, Jumping goat coffee, Moi-style, Slaščičarna Ilich, BaNi, SK Company, Manjada, El Cantante. 

Še zadnji letošnji pozdrav z bojišča, Generals

Prebrano 1444 krat Nazadnje urejano na 0, 29.08.2019 07:57

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Copyright © 2019 Maribor Generals. All Rights Reserved. Designed By Sa&T©