Pravno obvestilo

Dobrodošli na spletni strani Maribor Generals. Namen te spletne strani je posredovanje javnih informacij o delovanju našega kluba. Prosimo vas, da si jih natančno preberete in tudi upoštevate pogoje, ki so navedeni v spodnjem besedilu. Z vstopom na spletno stran, Maribor Generals, samodejno potrjujete sprejem naših pogojev.

INFORMACIJE

Lastnik jamči, da so informacije točne in posodobljene ter ima pravico do spremembe vsebine spletnega mesta brez predhodnega obvestila. Lastnik ne prevzema nobene odgovornosti za težave, ki bi nastale zaradi morebitnih sprememb, posodobitev ali obnovitve spletne strani.

BLAGOVNE ZNAMKE

Vse znamke, objavljene na spletni strani Maribor Generals, so, če niso drugače označene, pravno zaščitene. Sem sodijo tudi vsi logotipi (logotipi izdelkov in logotipi podjetij), fotografije in drugo gradivo, objavljeno na tej spletni strani. Uporaba kakršnega koli gradiva s te spletne strani je možna le s soglasjem uradnega lastnika.

OBVESTILO O ODGOVORNOSTI

Vsa besedila, fotografije in drugi materiali, objavljeni na tej spletni strani, služijo samo za informativne namene in jih izbere in uredi lastnik.

INTELEKTUALNA LASTNINA

Intelektualna lastnina vsebine te spletne strani (vključno z blagovnimi znamkami in avtorskimi pravicami) je zaščitena. Nobena vsebina s te spletne strani ne sme biti objavljena, kopirana ali uporabljena na kakršenkoli drug način, razen če ni drugače dogovorjeno z dovoljenjem uradnega lastnika. Spletne strani lahko vsebujejo tudi nekatere informacije, ki jih posredujejo tretje osebe, in povezave do njihovih spletnih mest. Lastnik ne odgovarja za vsebino informacij, objavljenih na spletnih straneh tretjih oseb.

FOTOGRAFIJA

Obiskovalec dogodkov, ki jih prireja Maribor Generals, se strinja, da se fotografira in snema v videu in zvoku, kot del občinstva, brez omejitev. Obiskovalec se strinja tudi, da se lahko slike, kot tudi avdio in video posnetki uporabijo za promocijo Maribor Generals brez kakršnih koli omejitev, brezplačno.

Copyright © 2019 Maribor Generals. All Rights Reserved. Designed By Sa&T©